Downloads

Klik op de titel om de PDF te openen


Schematisch overzicht proces waterfrontontwikkeling


Internationaal


Nederland heeft een indrukwekkende geschiedenis als het om scheepsbouw, jachtbouw en watersport gaat. Wij zijn daar goed in, vooral als het moeilijk wordt. De mooiste zeil- en motorjachten worden in Nederland gebouwd en sieren de jachthavens en waterfronten in het buitenland. Als het om het aantal boten per inwoner gaat, liggen wij met de landen in Scandinavië voorop. Ook op Olympisch niveau doen onze zeilers het uitstekend. Waarom zouden wij onze kennis niet exporteren? Regelmatig geven wij presentaties over de watersport in Nederland en organiseren wij excursies naar interessante jachthavens en/of waterfronten voor Koreanen, Chinezen en allerlei andere buitenlanders. Ook voor Nederlanders trouwens. 

In 2003 hebben wij met o.a. Royal HaskoningDHV (RHDHV) en KuiperCompagnons een watersportvisie voor Shanghai geschreven. Hetzelfde jaar volgde een opdracht in Qingdao (Olympische haven) en zo raakten wij bij telkens meer projecten in het buitenland betrokken. Via China kwamen we terecht in India, het Midden Oosten, Rusland, Montenegro, Namibië, Griekenland en Korea. De buitenlandactiviteiten van Waterrecreatie Advies nemen serieuze vormen aan. Als WA Yachting Consultants waren wij goed te vinden op internet, dat werd nog beter met de oprichting van Waterfronts NL in 2011.

Op de Engelstalige websites, te bereiken via de logo's hieronder, staan de projecten die wij in het buitenland hebben uitgevoerd of interessant zijn voor buitenlanders. De website van Waterfronts NL geeft informatie over projecten, maar ook informatie over het proces rond de ontwikkeling van een waterfront.


Logo WA Yachting ConsultantsDeelnemer Waterfronts NL


DEEL DEZE PAGINA


Facebook Twitter Google+ Linkedin